Kategoria: Artykuły spożywcze Kraj: Polska Polecane produkty [Polska]Stabilizator bitej śmietany neutralnyPrzeznaczony jest do utrwalania bitej śmietany. Zapobiega wytrącaniu się wody w bitej śmietanie, powoduje że zachowuje ona niezmienioną strukturę nawet przez kilka dni. Ciastka z bitą śmietaną z zastosowaniem stabilizatora można zamrażać. Na życzenie klienta oferowana jest pełna gama smaków.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
STABILIZATOR - 150 g
PRZEGOTOWANA I SCHŁODZONA WODA - 200 g
BITA ŚMIETANA NIESŁODZONA - 1000 g
Stabilizator dodać do wody i mieszać mikserem lub ręcznie[...] [Polska]Skrzydełka w przyprawachSkrzydełka z kurczaka podzielone na 2 elementy, przyprawione na ostro, usmażone.
Waga 1 szt.: ok. 40- 50g
Opakowanie jednostkowe: worek
Waga worka: 1500g
Waga kartonu: 6 x 1500g =9 kg
TPS: 9 miesięcy[...] [Polska]Suszarka pojemnikówSuszarka pojemników przystosowana jest do współópracy z przelotową myjką pojemników UNIMA-300.
Podczas trwającego co najmniej 30 sekund procesu suszenia uzyskiwany jest wysoki stopień wysuszenia pojemnika.
Urządzenie jest energooszczędne.
Zastosowanie dwóch wysokowydajnych wentylatorów promieniowych oraz dusz o odpowiednio dobranej geometri gwarantuje uzyskanie dobrych efektów suszenia przy niskim poziomie hałasu.
Urządzenie jest łatwe w obsłudze, zajmuje mało miejsca.
Dodatkowe[...] [Polska]Koncentrat do ciasta biszkoptowo-tłuszczowegoPrzeznaczony jest do wytwarzania wyrobów i półproduktów ciastkarskich uproszczoną metodą technologiczną. Koncentrat pozwala na przygotowanie w kilka minut ciasta do wypieku babek, babeczek, ciastek i spodów biszkoptowych. Użycie polepszacza o właściwościach emulgujących, napowietrzających i stabilizujących masy ciastkarskie pozwala uzyskać wyroby o dużej objętości, delikatnej strukturze, dobrej krajalności i przedłużonej świeżości.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
SKŁADNIKI[...] [Polska]Shoarma drobiowa 3, 5, 10i 20 kgMięso z uda kurczaka ze skórą, przyprawione, ułożone w walec o wadze 3, 5, 10 lub 20 kg, surowe.
Waga 1 szt.: 3kg, 5kg, 10kg, 20kg
Waga kartonu:4 x 3kg =12 kg; 2 x 5kg = 10 kg
TPS:6 miesięcy[...] [Polska]Myjka pojemnikówUNIMA-300 jest jednym z niewielu na rynku przelotowych urządzeń myjących.
Podczas trwającego co najmniej 30 sekund procesu mycia uzyskiwany jest bardzo wysoki stopień czystości zarówno pod względem optycznym jak i higienicznym. Urządzenie jest energo- i wodooszczędne. Woda do mycia znajduje się w obiegu zamkniętym i jej ubytki uzupełniane są świerzą wodą podawaną w strefie opłukiwania. Urządzenie jest łatwe w obsłudze, zajmuje mało miejsca
Dodatkowe opcje wyposażenia:
-[...] [Polska]Krem budyniowy - pudding do sporządzania na zimnoPrzeznaczony jest do szybkiego i łatwego przygotowania nadzienia budyniowego do drożdżówek, pączków, ciastek francuskich, tortów. Idealnie łączy się z tłuszczami, może być zapiekany i zamrażany. Charakteryzuje się wysoką stabilnością, sztywną konsystencją, jednolitą i gładką strukturą. "Pudding" może stanowić bazę do przygotowania różnego rodzaju kremów: budyniowych, półtłustych, tłustych, stosowanych jako wypełnienia do eklerów, napoleonek, karpatek[...] [Polska]Pulpety z ryżemIdealnie okrągłe pulpeciki z drobiowego mięsa mielonego, z dodatkiem ryżu, gotowane.
Waga 1 szt.: ok. 33g
Opakowanie jednostkowe: worek
Waga worka: 1500g
Waga kartonu: 6 x 1500g =9 kg
TPS: 9 miesięcy[...] [Polska]Linia dzielenia mięsaLinia dzielenia służy do rozbioru półtusz wieprzowych na elementy. Charakteryzuje się prostą i ergonomiczną budową, która zapewnia łatwe utrzymanie czystości. Półtusza bezpośrednio z kolejki kładziona jest na kloc do porcjowania gdzie następuje wstępny podział. Z kloca elementy półtuszy kładzione są na przenośnik taśmowy, którym transportowane są do stołów rozbiorowych. Z taśmy pracownik pobiera części półtusz na stół rozbiorowy. Na stołach rozbiorowych elementy[...] [Polska]Mieszanka ciasta półfrancuskiegoPrzeznaczona jest do wyrobu delikatnych i wykwintnych wypieków, które powinny charakteryzować się dużym i równomiernym uwarstwieniem bez komór powietrznych z dobrze związanym tłuszczem.
SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA
MIESZANKA CIASTA PÓŁFRANCUSKIEGO - 2800 g
JAJA - 500 g
DROŻDŻE - 200 g
ZIMNA WODA - 100 g
MARGARYNA SPECJALISTYCZNA DO CIAST FRANCUSKICH - 2300 g
Wszystkie składniki oprócz margaryny mieszać 2 min. na średnich obrotach lub 1 min. na szybkich obrotach. Ciasto[...] |
|